Kurcevski

Members
 • Content count

  3 184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  141

Kurcevski last won the day on January 20

Kurcevski had the most liked content!

Community Reputation

395 Orgasmus master

About Kurcevski

 • Rank
  Mojster lulekov

Contact Methods

 • Skype
  kurcevsky

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skadole Farm/Golica Underhill
 • Interests
  Kmetovanje, sesanje, košnja

Recent Profile Visitors

4 521 profile views
 1. Gora glih ni, center pa najbrž bo
 2. https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Beer League
 3. Final four, v tej beer ligi bi pa res ze lah mal zacel harat no. Mico je totalno natreniran sm se ga zanc dotaknu je k skala. Kdo je simon, ta k je zmer na jezci?
 4. V Beograd pejt pa jurja evrov s sabo vzem pa si neki zmisl, kaj bi bil, sam zdravnik ne no, ker je preveč odgovorno.
 5. Testenine z morskimi sadeži
 6. Franz Kafka
 7. Oh kasy...
 8. Fak no zakaj ni noben napisu da bo trening
 9. Na x boxu je mario kart...
 10. No vidš, tega ne razumem, vse proti janši, cela Slovenija stoji na tem, to je res noro, men osebno no. Jest ga ne maram, tako kot večine ostalih ne, ampak to vse sam da ne bo Janše, je pa že mal faking 2 much in ni normalno, vsaj zame ne. Bomo rabl še kar nekaj desetletij da bomo postali normalna država kar se političnega sistema tiče. Mi je že žal da sem se vključil sploh v to debato, ker dobivam itak pričakovane odgovore in ne nekih razmišljanj o tem in onem Poskrbite za svojo rit in vam noben Janša in kdo drug ne bo hodil v nobeno zelje.
 11. Teh zgodbic drugač sem slišal od cel kup ljudi, vsak ma svojo, Pahor je žleht, nečloveški, Židan je prašič k vse poje in se vede k barbar..., pač ja, jest ne bom zaradi nobenega politika v Sloveniji jedel trave, a je prov, pa če mora bit premier Erdogan, da mi ne bo treba, pa nej bo, zastopš kaj hočm povedat? Boli me k za Janšo in vse, ta obsedenost z Janšo me itak vedno bolj fascinira, tko res prov en tak fenomen... Tko a ne, pač k drugi pa ne lažejo, kot da je to nekaj blazno posebnega, da politik laže v kamero. Nisem za nikogar od teh volil da ne bo pomote, ampak ja pač, rajši vidm, da sta dve stranki na oblasti kot pa zdej 6, si fukjen res, "sam da ne bo Janša koalicija je to", in to je katastrofa, da se pr nas poltiki zedinijo samo napram nekomu, namest da bi se zedinil, da bodo odpravil revščino recimo. Zdravstvenega ministrstva pa itak noče noben od teh pajacev, polna usta reform ezdravstva zdej pa noče noben prevzet ministrstva. Sori če vam je tole kul, pol pa..., še večji balkan bomo mel, kot ga že tko mamo, To je že druga zgodba. Predčasne volitve bi bila najboljša izbira.
 12. Lol, vse je v kurcu ja, pejte v faking Afriko ungrateful bastards Se pa strinjam da bo ta vlada fail, Sonic je en izmed tistih ljudi očitno k bi rajs jedu travo kot pa mel Janšata za premiera...