ramones

Members
 • Content count

  4 927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

ramones last won the day on November 23 2016

ramones had the most liked content!

Community Reputation

292 Orgasmus master

About ramones

 • Rank
  Navidezni moderator
 • Birthday 15. 08. 1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.igra.com
 • Skype
  ramones-lucius

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novo mesto
 1. Sej unga k domov prideš daš tut v hladilnik, pa je potem mleko iz hladilnika :S
 2. Zakaj trenutno, sej maš tistega s pokrovčkom za 79 centov od LJ mlekarn, ne vem kaj tistemu manjka
 3. Dobiš pa zastonj sim.
 4. Tut js sm hoferjeve začinjene stvari probal, pa je tolk popra gor, da te srat prime. Prov ni za jest.
 5. Gledal sm video k si ga postal pa ne vem al si bil prehitr v ovinkih zato, k te je un na f skos prehiteval al ker skos tko vozš, ker si v taostrih ovinkih vedno prepozno bremzal Sfurat morš vedno tko, da bremzaš tako, da nehaš glih nekje v sred ovinka potem pa šele gas.
 6. Rosso, tam mal naprej od Lidla, kjer je D-Burger parkiran je en mejhen kiosk ob glavni cesti in ma burgerje. Če boš že kdaj v NM hodu ti svetujem, da greš tja probat, ker je zlo kvalitetno. https://www.facebook.com/Do-kosti-507426592946974/ Prej je mu sm ene 2 burgerja, zdej je pa še neke nove dodal, tko da ma nekej izbire. Uporablja pa eko meso in pa sam peče bombetke.
 7. Dejansko se kr nekej naučiš s tem, hočeš nočeš
 8. Škoda mi je, k za drugo nimam cajta oz. ga bom mel še manj, PC pa mam updejtan in laufam lahko kar čem, tko da če bi bli na PC bi se prdružu, tko pač ne gre
 9. Verjetno boste to samo na PS4 igral?
 10. 1 - elites spawn more often 2 - normal enemies are deadlier 3 - elites are deadlier 4 - bosses are deadlier
 11. Pršu sm do konca Ascension 3 z Ironcladom
 12. Tale suspenz se mi zdi zgolj kost za medije, medtem ko bo znotrej kluba kot da se ne bi nič zgodilo. Te after game konference so mi pa itak zgrešene že od nekdaj in itak da ne morš pričakovat od poraženca, sploh če je bil nagužen doma, da bo dajal neke objektivne odgovore na takšna al pa drugačna vprašanja.
 13. one hit boss baby
 14. Tole je blo zdej hudo... Ta daily run, dobiš relic za vsakega moba namest kart. Sm se maščeval zadnjemu bossu za prejšni death V zadnjem turnu sm mel 240 str. Že tko sm začel s +5, mel sm pa dve karti enchantani za double strenght pa full card drawa tko da sm jih skos rollal, pa zakon kombo sm mel, un dmg k ti da wound v deck in hkrati immolate al kaj je, k če se znebiš status/curse karte nardi močn aoe. S strenghtom k sm ga mel je blo to užitek igrat Morm dans čim večkrat tole it, ker mam zdej 2/2 pa dejansko ne zgubiš skor nič hp zarad vsega blocka, k una karta k ti da block + ohran še naslednji turn je tut čist ope.