SeekK

Members
 • Content count

  2 955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  164

SeekK last won the day on May 9

SeekK had the most liked content!

Community Reputation

272 Orgasmus master

About SeekK

 • Rank
  Shoeminator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

5 107 profile views
 1. jah brezposelni majo cajt se ukvarjat z volitvami...najbolj easy način zaposlitve
 2. NBA

 3. ni grafa?
 4. sem pričakoval golico...
 5. NBA

  mah ga je za mene derozan dosti bolj sral...skos je mel žogo v rokah, ni vedel kaj bi z njo, par šenkal, par posilil in zgrešil, par potem iz skoka podajal random, ker ni upal/znal zaključt...grozno za gledat...v zadnji četrtini so nehal igrat basket, žoga ni šla več okol ampak so jo davli..
 6. NBA

  Se jim je tud vrnu smart kar jim sigurno dosti pomaga. Koncno tudi ekipa k lahko napade v obrambi reddicka in morebitne ostale k se menjajo. Bi pa znala bit to dolga serija, vedno jim ne bo tako padalo, 76ersi bodo pa tud nasli boljse resitve...ceprav napadalno jim mogoce te matchupi dost bolj ustrezajo kot so jim bucksi..bomo vidl..
 7. NBA

  Carsko kelti..kar nadaljujmo s temle
 8. NBA

  Napisal si tud jebes tele mulce..
 9. NBA

  Dobr ne pretiravi zdej spet, on je role player, ki je v zadnji sezoni starter, ker paše lepo v sistem...je na vrhuncu kariere, fizično se še drži in uporablja to kar se je naučil skozi kariero. Lepo izkorišča prostor, katerega mu puščajo ker se obramba koncentrira na ostale igralce. Plus da mu je bila tale serija sploh pisana na kožo, ker če on igra z glavo, je pa OKC čist nasprotje tega.
 10. Jah stari če maš v mislih pljučno misliš narobe ravno bistvo sous vide tehnike je da zmehčaš mogoče tud ne tako mehke kose...tako da mehkoba pljučne ne pride tu do izraza...je pa skor preveč pusta potem, boljše kaj drugega..
 11. hrbet...po desni strani je na zunanjem robu pas maščobe, sam tistega ti ni treba pojest če nočeš drugače je na mesu sok, izredno sočno..
 12. govedina
 13. Evo jst sem prišel do perfektnega steaka...glede začinjenosti in vsega...pomojem ne naredi glih vsaka restavracija tega...
 14. NBA

  jap mnogo bolje
 15. NBA

  Sem upal dons da OKC pušne, sam so se zbrali... Mi grejo pa tele Hardnove že pošteno na k...mal preveč sodniki nasedajo na te fore...težko za gledat.. https://streamable.com/elvtg